сряда, 18 февруари 2015 г.

МИТИНГ БЪЛГАРИЯ ЕВРОПА УКРАЙНА

Аз ще участвам в демонстрацията в подкрепа на свободна и европейска България, а вие ще дойдете ли?КОГА И КЪДЕ: Събота в 11:00, след 2 дни, пред сградата на Президентството на Република България

На 21 февруари, събота от 11:00, пред Президентството в София каним на митинг всички граждани, които споделят следните позиции:

1. Незабавно прекратяване на руската информационна агресия в България. Все по-голямата истерия на кремълската пета колона намира публичност дори в националните ни средства за информация. Прокремълската пропаганда агресивно ни залива от печатни и електронни медии, както и чрез изявленията на определени партийни централи и политици.

2. Категорично отстояваме евроатлантическия избор и път на България. Родината ни е и ще бъде лоялен член на Европейския Съюз и НАТО. Политици, организации и медии, които агресивно застават срещу този наш избор и опитват да ни откъснат от европейската общност, следва да бъдат третирани като национални предатели.

3. Изразяваме пълна подкрепа за народа на Украйна, който с цената на много жертви се бори срещу руската военна агресия за европейския си избор и път на развитие. Настояваме ЕС и България да окажат икономическа, политическа и логистична помощ на украинския народ.

Да живее европейска и независима България!


*Събитието има разрешение от Столична община.

*Събитието е надпартийно, така че партийни отличителни знаци няма да се допускат.

Няма коментари:

Публикуване на коментар